Inschrijving Betonprijs 2019 geopend

Betonprijs 2017 inschrijving geopend

De uitreiking van de tweejaarlijkse Betonprijs 2019 vindt dit jaar op woensdag 13 november plaats. Het is vanaf heden voor iedereen mogelijk om verantwoorde, toekomstgerichte, waardevolle en/of inspirerende projecten voor deze toonaangevende prijs in de betonsector in te dienen.

Circulair is een nieuwe categorie van de Betonprijs

Er zijn bij deze 21ste editie van de Betonprijs zes mogelijke categorieën, namelijk: Civiele Bouwwerken, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Bestaande Bouw, Grensverleggend en Circulair. Elk project dingt verder automatisch mee voor de Toekomstprijs. Studenten stemmen daarbij op hun favoriete project onder de genomineerden.

“Met de nieuwe categorie Circulair geven we invulling aan de roep vanuit de samenleving en overheid om meer aandacht voor duurzaamheid”, aldus Chantal Mülders, die vanuit de Betonvereniging de Betonprijs 2019 coördineert.

Jury

De jury van de Betonprijs 2019 bestaat uit professionals uit de gehele bouwsector, namelijk juryvoorzitter Henri van der Kamp (Van Gelder Groep), Ronel Dielissen (Mebin), Reinald Top (Zwarts & Jansma Architects), Marten Klein (Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam), Aad van der Horst (TU Delft), Alfons van Woensel (Struyk Verwo Infra), Rudi Roijakkers (ABT) en Dick van Klaveren (Rijkswaterstaat).

De jury zoekt projecten die breder schaalbaar zijn in de Nederlandse context om de kennis en kunde in de hele Nederlandse betonsector te vergroten. Op deze manier levert het project een wezenlijke bijdrage leveren aan de Nederlandse betonexpertise.

Betonprijs

“Iedereen die actief is in de (beton)bouwsector wil de Betonprijs winnen. Het is al decennialang een toonaangevende prijs.” aldus Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging. Projecten kunnen tot maandag 2 september ingediend worden.

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.betonprijs.nl.

Advertisment ad adsense adlogger