Diepeveen in Rotterdam deels opgeleverd

Diepeveen in Rotterdam deels opgeleverd

Ook ook het tweede gebouw met huurwoningen in plan Diepeveen in Rotterdam is opgeleverd. Het project bestaat in zijn totaliteit uit 187 woningen, waarvan 90 huur en 97 koop. Het plan sluit straks aan op het 1.200 meter lange Dakpark.

“Diepeveen bestaat uit vijf nieuwe woongebouwen”

Diepeveen divers woongebied

Dura Vermeer en Dudok Real Estate hebben Diepeveen ontwikkeld tot een divers woongebied. Het terrein naast het Diepeveengebouw is een mix van huur- en koopwoningen. Van studio’s tot stadswoningen. Na de opleveringen van de huurwoningen worden tot einde van het jaar ook de koopwoningen opgeleverd. Er zijn meerdere groene daken en -buitenruimtes en een biodiversteitswand op de Woonhof.

Rotterdam Makers District

Diepeveen ligt in Rotterdam-West aan de voet van het Dakpark. Naast het (voormalig) haven- en industriegebied M4H, dat de komende jaren door Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeel om te wonen en werken. M4H vormt samen met RDM het Rotterdam Makers District, de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Tegelijkertijd verbindt Diepeveen de woonwijken Bospolder-Tussendijken, historisch Delfshaven en Schiemond.

Samenwerking

Raymond de Boer, Directie Dura Vermeer Bouw Zuid West: “Ik ben erg trots op de goede samenwerking tussen Bouwinvest, Dudok Real Estate, Dura Vermeer en Gemeente Rotterdam. Door deze goede samenwerking is het ons gelukt het hele project nog dit jaar op te leveren, wat met de start eind 2021, echt een topprestatie is. Dit krijg je alleen voor elkaar door in de ontwikkelfase, maar ook met onze partners in de uitvoeringsfase, heel goed samen te werken.”.

M4H

Diepeveen ligt in Rotterdam-West aan de voet van het Dakpark. Naast het haven- en industriegebied M4H, dat de komende jaren door Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeel om te wonen en werken. M4H vormt samen met RDM het Rotterdam Makers District, de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Tegelijkertijd verbindt Diepeveen de woonwijken Bospolder-Tussendijken, historisch Delfshaven en Schiemond.

Diepeveen in Rotterdam deels opgeleverd. Lees ook:
Imagine Rotterdam bereikt hoogste punt.

Advertisment ad adsense adlogger