Virtual (R)evolution op 7, 8 en 9 maart

Virtual (R)evolution op 7, 8 en 9 maart

Op 7, 8 en 9 maart organiseert Mikrocentrum voor de tweede keer Virtual (R)evolution. Het evenement laat zien wat virtual- en augmented reality de industrie te bieden hebben. Niet morgen, maar de praktijk zoals die vandaag met hedendaagse technologie te realiseren is.

Ook interessant voor vakgebieden als architectuur en bouw

Ervaren en vinden

“Natuurlijk is er veel te ervaren en zijn er op Virtual (R)evolution hololenzen, oculusbrillen en andere beroemde producten te vinden“, zegt Saskia Baeten. Maar er volgt ook direct een maar. Een beetje verwachtingsmanagement is volgens de beursmanager op zijn plaats. “Virtual (R)evolution wil vooral stevig met twee benen in de industriële praktijk staan. Geen speeltuin dus, maar een robuust evenement met lezingen van gerenommeerde eindgebruikers en vooraanstaande exposanten met industrieel toepasbare hard- en software.”
Realistisch programma

Voorbeelden

In het congresprogramma worden de mogelijkheden van virtual- en augmented reality voorzien van sprekende voorbeelden. Van Boskalis bijvoorbeeld, die hun scheepscabines inrichten met virtual reality. Of Apollo Vredestein en Van de Lande die vr inzetten voor training, waarbij laatstgenoemde zelfs een mobiele trainingkoffer heeft ontwikkeld. En wat te denken van Wemo, die augmented reality gebruiken voor aansturing van hun operators die daarmee 35% sneller zijn en 90% minder fouten maken.

Op 9 maart 2017 worden de Dutch VR Awards uitgereikt voor de beste AR en VR projecten. Het gaat dan om werk van Nederlandse bodem.

Tot slot is Matthias Pusch van Worldviz uit Amerika uitgenodigd. Daarmee is Virtual Revolution uniek in Europa en niet alleen leerzaam voor bezoekers uit de industrie, maar zeker ook interessant voor vakgebieden als architectuur, zorg of marketing.

Info

Wat: Virtual (R)evolution
Wanneer: 7, 8 en 9 maart 2017
Waar: NH Conference Centre Koningshof Veldhoven
Programma: Vakbeurs inclusief congres en Dutch VR Awards
Toegang: Gratis

Meer informatie op www.vr-news.nu of op www.virtual-revolution.nl.

Bron: www.vr-news.nu

Advertisment ad adsense adlogger