Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

Conferentie Gebouw Automatisering

Nationale Conferentie Gebouw Automatisering in november 2016

Met alweer haar vierde editie, zal de succesvolle Nationale Conferentie Gebouw Automatisering dit jaar neerstrijken in de Sterrenkijker, Cinemec Utrecht. De conferentie zal dit jaar, na het succesvol invoeren van deze nieuwe opbouw, wederom twee dagen omvatten: woensdag 9 en donderdag 10 november 2016. De inschrijving voor partners is op dit moment geopend, klik hier voor de deelnamemogelijkheden.

De locatiekeuze past bij de uitgangspunten van de organisatie om het implementeren van innovatieve gebouwautomatisering te bevorderen in de bouw. In het planbied Leidsche Rijn, waar Cinemec Utrecht is gelegen, wordt veel vernieuwende bouw gerealiseerd die bol staat van de innovatieve automatisering.

Het handhaven van de uitbreiding naar twee dagen heeft te maken met de exponentieel aanhoudende groei van het evenement en daarbij de wens om een speciale dag in te kunnen richten voor technologische kennisoverdracht.

Na het groeiende succes van de eerste drie edities, respectievelijk in 2013 in het Architectuur Instituut Nai in Rotterdam, in 2014 in Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum en in 2015 in het CORPUS Congress Centre in Leiden, verwacht de organiserende brancheorganisatie een verdere toename van de belangstelling vanuit de vastgoedwaardeketen. Uit zowel de eerdere evaluatie van de editie 2014 als uit de evaluatie van de editie 2015 kwamen twee punten naar voren, die verwerkt zijn in de opzet voor 2016: extra focus op de ICT kant van gebouwautomatisering en meer ruimte voor technologische kennisoverdracht. De extra focus op ICT heeft er toen toe geleid dat de thematische subtitel is gehandhaafd, maar er wel een ICT-achtige toevoeging bij is gekozen. Deze themathiek zal dit jaar gehandhaafd blijven, gelet op alle ICT-gerelateerde innovaties in het vakgebied. Dit resulteert ditmaal in: ‘bits, bricks & behaviour 3.1’ voor de eerste dag en ‘bits, bricks & behaviour 3.2’ voor dag twee.

Het programma voor de eerste Conferentie Gebouw Automatisering bestaat, net als bij beide eerdere edities, uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede visionaire vergezichten op onze gebouwde omgeving in de toekomst. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement, energiebedrijven, architecten, gebouweigenaren, facilitair managers en dergelijke.

Op de tweede dag van de Conferentie Gebouw Automatisering zullen ook adviesbureaus en technische gebouwbeheerders aan het woord komen, samen met technologen die vertellen welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar wordt. Op de tweede dag is ook aandacht voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt.De brancheorganisatie heeft het conferentieprogramma ingevuld en vorm gegeven, samen met de aangesloten lidbedrijven, partnerorganisaties en andere belanghebbende stakeholders.

Meer informatie over de Conferentie Gebouw Automatisering 2016

Advertisment ad adsense adlogger