Technische Kontakt Dagen GWW

Technische Kontakt Dagen

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden dit jaar van 1 mei tot 2 juni plaats. Net als in 2014 en 2016 vindt deze grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel plaats op de Nobelhorst bij Almere. De TKD verwacht ongeveer 200 exposanten die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren.

Dit jaar wordt er een duurzaamheidstour tijdens de Technische Kontakt Dagen georganiseerd

Dit jaar staat de TKD geheel in teken van het thema ‘duurzaamheid’. “Daar waar kan draaien de machines en dat maakt het evenement zeer bijzonder en niet alleen maar een statische show”, aldus Arjan van den Oord, voorzitter van de organisatie van de TKD.

Om de duurzame machines, producten of middelen uit te lichten wordt er een duurzaamheidstour georganiseerd. De duurzaamheidstour houdt in dat bezoekers van de TKD door middel van een uitgestippelde route langs de stands worden geleid die een duurzame machine, product of middel tentoonstellen. Deze duurzaamheidstour wordt gehouden gedurende de hele TKD.

Met ongeveer 200 exposanten, een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en diensten maken de TKD tot een unieke buitenbeurs. Voor de vrachtauto’s en dumpers is een aparte demobaan aangelegd, zodat de exposanten hun materieel en diensten kunnen laten zien aan de geïnteresseerden in de branche.

Bezoek de TKD

Wilt u de TKD bezoeken? Bezoekers moeten zich vooraf registreren op www.tkd.nl. Bezoekers onder de 16 jaar krijgen toegang onder begeleiding van een volwassene. De openingstijden die voor de TKD gelden:
Donderdag 31 mei 10.00 uur – 21.00 uur (toegang tot 20.00 uur)
Vrijdag 1 juni 09.00 uur – 18.00 uur (toegang tot 17.00 uur)
Zaterdag 2 juni 08.00 uur – 16.00 uur (toegang tot 15.00 uur)

Nobelhorst Almere

Er is parkeerplek voor ruim 15.000 bezoekers. Het terrein is gelegen aan de Kievitsweg (1349 CG) in Almere-Hout.

Meer informatie: TKD

Advertisment ad adsense adlogger