Hoe interconnectiviteit Duurzame Urban Delta’s mogelijk maakt

Duurzame Urban Delta

Op 16 december 2014 geeft projectbureau REEF een toekomstvisie op procesautomatisering en klimaatbeheersing in de gebouwde omgeving. De bijeenkomst ‘Hoe interconnectiviteit Duurzame Urban Delta’s mogelijk maakt’ vindt plaats op de High Tech Campus in Eindhoven vanaf 18:00 uur.

Duurzame Urban Delta’s

Met de wereldwijde groei van grootstedelijke gebieden wordt de kwaliteit van leven in deze gebieden steeds belangrijker. De behoefte aan efficiënte energie- en waterstromen, duurzame voedselproductie, groene en schone stadsdelen, decentrale en korte ketens maken van deze steden de aanjagers van verduurzaming en radicale innovaties: Duurzame Urban Delta’s. Tijdens deze informele en nuttige bijeenkomst wordt een toekomstvisie gegeven waarin Nederland krachten bundelt om te innoveren en Duurzame Urban Delta’s te creëren. Samen kennis delen en ervaringen uitwisselen, dat is de doelstelling van deze avond.

Thema’s

Wat zijn de ontwikkelingen op het vlak van procesautomatisering en klimaatbeheersing in de gebouwde omgeving? Welke rol speelt ‘the internet of things’ in de ontwikkeling van duurzame woon- en werkomgevingen? Denk aan slimme systemen, waar allerlei decentrale energieoplossingen worden toegepast en afvalwater uit de stad wordt hergebruikt voor onder andere het produceren van voedsel.

Gastheer

Discussieleider tijdens de bijeenkomst is Kees van Grieken, technisch directeur bij Priva B.V. Hij studeerde elektrotechniek in Haarlem, koudetechniek in Den Bosch en volgde enkele jaren later een postdoctorale leergang strategic business development alsmede talent- en organisatieontwikkeling in Groningen. Zijn brede interesse bracht hem na enkele technische en commerciële functies bij Priva waar hij in 2001 startte als productmanager en doorgroeide naar manager van de afdeling productmanagement. Kees heeft alle facetten van het ontwikkelen van producten leren kennen tijdens het leiden van een zelfstandige businessunit binnen Priva B.V., het teammanagement van het R&D-mechatronicateam en als manager Operations alvorens hij in 2014 eindverantwoordelijk werd voor de gehele productontwikkelorganisatie van Priva.

Interdisciplinair

Ten behoeve van een interdisciplinaire wisselwerking nodigt REEF zowel management als installateurs, adviseurs en eindgebruikers uit om deel te nemen aan deze kennissessie. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos inschrijven.

Zie ook: Naar klimaatbestendige stad.

Advertisment ad adsense adlogger